SILVER TEAM

Spalatorie textila unitati sanitare Alba

SERVICII SILVER TEAM
FORMULAR COMANDA

  Spalatorie pentru unitati sanitare

  Unitati sanitare = sanatate, siguranta, igienizare, dezinfectare! Cel mai important sector in care oferim serviciile noastre. Asiguram servicii de spalare si dezinfectare lenjerii, uniforme, halate!

  Serviciu destinat tuturor spatiilor unde sunt tratati pacienti oameni sau necuvantatoare. Spitale publice sau private, Dispensare medicale, Centre de sanatate mintala, Centre medicale de
  specialitate, Puncte de lucru ale centrelor de dializa, Cabinete medicale de medicina generala, Cabinete medicale scolare,Cabinete medicale de familie, Cabinete stomatologice private, publice sau scolare si Laboratoare de tehnică dentara, Cabinete medicale de specialitate, Farmacii si depozite farmaceutice, Laboratoare medicale, Centre de transfuzie,  Centre de recuperare medicala si Cabinete medicina veterinara.

  Lista de preturi:
  Intrebari si Raspunsuri

  Nu exista o cantitate minima impusa dar, pentru a beneficia de transport impunem o cantitate minima. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

  Da, oferim clientilor nostri si servicii de spalare covoare, perne, pilote, draperii, tapiterii pentru scaune, fotolii, canapele, coltare si chiar tapiterii auto.

  In functie articolele care trebuie spalate si cantitate, procesul de spalare, uscare si calcare dureaza intre 24 si 48 de ore

  SILVER TEAM