SILVER TEAM

Spalatorie textila haine Alba Iulia

SERVICII SILVER TEAM
FORMULAR COMANDA

  Spalatorie textila haine in Alba Iulia

  Ne dorim sa fim spalatoria de care te atasezi, ne dorim sa fim spalatoria pe bare te poti baza si de asemenea iti garantam ca serviciile noastre vor fi pe masura asteptarilor. 

  Va punem la dispozitie abonamente avantajoase astfel incat efortul dumneavoastra sa fie minim, noi facem totul. Vedeti aici tipurile de abonamente SILVER TEAM

  Preluam de la domiciliu, spalam/curatam cu cea mai mare atentie, calcam si livram in cel mai scurt timp posibil hainele gata pentru a fi purtate. 

  Timpul dumneavoastra este foarte important, la fel si tinuta perfecta zi de zi. Lasa spalatul/curatatul hainelor in grija noastra! 

  Lista de preturi:
  Intrebari si Raspunsuri

  Nu exista o cantitate minima impusa dar, pentru a beneficia de transport impunem o cantitate minima. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

  Da, oferim clientilor nostri si servicii de spalare covoare, perne, pilote, draperii, tapiterii pentru scaune, fotolii, canapele, coltare si chiar tapiterii auto.

  In functie articolele care trebuie spalate si cantitate, procesul de spalare, uscare si calcare dureaza intre 24 si 48 de ore

  SILVER TEAM