SILVER TEAM

Spalatorie tapiterii Alba Iulia

SERVICII SILVER TEAM
FORMULAR COMANDA

  Spalat/Curatat tapiterii in Alba Iulia

  Va spunem un secret… Nu cum arata tapiteria dumneavoastra conteaza! Conteaza mai mult sa fie igienizata, spalata, dezinfectata. Da in unele situatii conteaza imaginea, daca vorbim despre un restaurant, o cafenea, sala de evenimente, unde scaunele, canapelele sau fotoliile trebuie sa fie impecabile. Dar daca discutam despre salteaua de acasa pe care dormim, despre interiorul masinii in care petrecem tot mai mult timp zi de zi sau poate chiar patura, plapuma etc.

  Experienta avem, personal perfectionat, echipamente de ultima generatie si solutii care curata si dezinfecteaza nu care acopera murdaria sau mirosurile. Ce ramane de facut este dumneavoastra sa ne sunati si sa programati spalarea tapiteriei.

  Lista de preturi:
  Intrebari si Raspunsuri

  Nu exista o cantitate minima impusa dar, pentru a beneficia de transport impunem o cantitate minima. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

  Da, oferim clientilor nostri si servicii de spalare covoare, perne, pilote, draperii, tapiterii pentru scaune, fotolii, canapele, coltare si chiar tapiterii auto.

  In functie articolele care trebuie spalate si cantitate, procesul de spalare, uscare si calcare dureaza intre 24 si 48 de ore

  SILVER TEAM