SILVER TEAM

Servicii de calcatorie Alba Iulia

SERVICII SILVER TEAM
FORMULAR COMANDA

  Servicii complete de calcatorie in Alba

  Suntem alternativa profesionala, industriala la “tanti” care calca si impatura haine si perdele. Da, suntem alternativa pentru ca spalatoria noastra este dotata cu echipamente profesionale pentru calcat, facilitand calcarea in cel mai scurt timp posibil si cu rezultate foarte bune.

  Serviciu destinat atat persoanelor fizice si in special restaurantelor, hotelurilor, unitatiilor sanitare care au articole textile de dimensiuni medii si mari. 

  Calcarea hainelor si nu numai se face de catre personal specializat, livrarea acestora se face in ziua si la ora stabilita de client.

  Lista de preturi:
  Intrebari si Raspunsuri

  Nu exista o cantitate minima impusa dar, pentru a beneficia de transport impunem o cantitate minima. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

  Da, oferim clientilor nostri si servicii de spalare covoare, perne, pilote, draperii, tapiterii pentru scaune, fotolii, canapele, coltare si chiar tapiterii auto.

  In functie articolele care trebuie spalate si cantitate, procesul de spalare, uscare si calcare dureaza intre 24 si 48 de ore

  SILVER TEAM