SILVER TEAM

Servicii

SERVICII SPALATORIE TEXTILA ALBA IULIA

Stim cat de importanta este prima impresie pentru clientii dumneavoastra. Lenjeria de pat, prosoapele sau haletele de baie trebuie sa fie impecabile si sa miroase a proaspat si curat!

Industria ospitalitatii depinde in mare parte atat de calitatea preparatelor cat si de servirea si prezentarea spatiului. Articolele textile din restaurantul dumneavoastra trebuie sa fie imaculate!

Unitati sanitare = sanatate, siguranta, igienizare, dezinfectare! Cel mai important sector in care oferim serviciile noastre. Asiguram servicii de spalare si dezinfectare lenjerii, uniforme, halate!

Spalam camasi, bluze, costume, pantaloni, fuste, sacouri, rochii,  paltoane, rochii de mireasa, echipamente de lucru, lenjerii pentru persoane fizice si juridice!

Cu siguranta spalarea este un proces foarte important dar la fel de important este si procesul de calcare a textilelor. Calcam impecabil de la haine, lenjerii de pat, prosoape si alte obiecte textile!

Intelegem cat de important este timpul dumneavoastra si din acest motiv va punem la dispozitie serviciul de colectare si livrare la domiciliul sau sediul dumneavoastra!

Alte servicii SILVER TEAM ALBA IULIA

    SILVER TEAM