SILVER TEAM

Spalatorie textila restaurante Alba Iulia

SERVICII SILVER TEAM
FORMULAR COMANDA

  Spalatorie textila pentru restaurante

  Industria ospitalitatii depinde in mare parte atat de calitatea preparatelor cat si de servirea si prezentarea spatiului. Articolele textile din restaurantul dumneavoastra trebuie sa fie imaculate!

  Spalam absolut toate articolele textile din restaurante, cantine, sali de evenimente, de la fete de masa, servete, naproane si pana la huse de scaune, tapiterii scaune si chiar perdele si draperii. 

  Timpul dumneavoastra conteaza pentru noi si din acest motiv garantam ca toate termenele de livrare vor fi respectate. 

  Colaborarea poate sa fie pe baza de comanda punctuala sau contract. Avantajele contractului sunt multiple, de la predictibilitate (stiti exact cand se preiau articolele si cand se returneaza), oferta de pret (absolut se negociaza pretul in functie de cantitate si recurenta comenzilor).

  Lista de preturi:
  Intrebari si Raspunsuri

  Nu exista o cantitate minima impusa dar, pentru a beneficia de transport impunem o cantitate minima. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

  Da, oferim clientilor nostri si servicii de spalare covoare, perne, pilote, draperii, tapiterii pentru scaune, fotolii, canapele, coltare si chiar tapiterii auto.

  In functie articolele care trebuie spalate si cantitate, procesul de spalare, uscare si calcare dureaza intre 24 si 48 de ore

  SILVER TEAM